Nga e hëna në të shtunë nga 9:00 deri në 18:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Merrni buzëqeshjen tuaj perfekte dhe dhurojini të gjithëve!
 
Për të arritur rezultatet më të mira të mundshme, është e një rëndësie të madhe të kuptohen motivimet e pacientit, pritshmëritë e tyre, ndikimi që kanë problemet orale në jetën e tyre dhe trajtimet që ne ofrojmë për t'i korrigjuar ato.
 
 
 
 
 
 
 

kush jemi ne?

 
Rreth nesh
 
 
Ne jemi një klinikë dentare në Gostivar që kemi një ekip mjekësor të stomatologëve të specializuar dhe një klinikë dentare me teknologjinë më të fundit në këtë sektor. Ne synojmë të kombinojmë shkencën, teknologjinë, trajtimin personal dhe çmimin. Trajtimet që ne kryejmë në klinikë kryhen gjithmonë nga stomatologë të kualifikuar dhe ekspertë të fushës, duke kërkuar trajtimin që i përshtatet më së miri çdo pacienti. Për ta bërë këtë ne kemi teknologjinë më të mirë që na ndihmon të bëjmë diagnoza të plota dhe të personalizuara për secilin prej pacientëve që vizitojnë klinikën tonë dentare.
 
 
 
 
 
Trajtimet që ne kryejmë në klinikë kryhen gjithmonë nga stomatologë të kualifikuar dhe ekspertë të fushës, duke kërkuar trajtimin që i përshtatet më së miri çdo pacienti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Për ta bërë këtë ne kemi teknologjinë më të mirë që na ndihmon të bëjmë diagnoza të plota dhe të personalizuara për secilin nga pacientët që vizitojnë klinikën tonë dentare në Gostivar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cfare ne ofrojme

 
Shërbimet tona
 
Për ne, çdo pacient meriton respektin maksimal për besimin që ka tek ne. Ne marrim përgjegjësi të madhe për çdo trajtim, pasi pacienti na beson kujdesin për shëndetin e dhëmbëve dhe transformimin e buzëqeshjes së tyre.Kur shëndeti i dikujt është në duart tona, nuk ka justifikime për të bërë përpjekjet tona maksimale për të marrë rezultatet më të mira. Disa nga shërbimet tona përfshijnë:
 
 
 
 

PERIODONTIKA

 

 
Parandalimi, diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve që prekin mishrat dhe kockat. Specialisti ynë është i përkushtuar ekskluzivisht për kujdesin e mishrave të dhëmbëve tuaj, duke i bërë dhëmbët tuaj të qëndrojnë më gjatë.
 
 
 
 
 
 

IMPLANTET

 

 
Implanti vepron si një rrënjë artificiale për dhëmbin e humbur, së cilës i shtohet një protezë (kurorë) për të zëvendësuar kurorën e dhëmbit të humbur. Prandaj shërben për të zëvendësuar dhëmbin dhe për të rikthyer funksionin dhe estetikën e humbur.
 
 
 
 
 
 

ENDODONTIKA

 

 
Endodoncia është procedura përmes së cilës heqim pulpën e dhëmbit (indi i përbërë nga nerva dhe enët) kur ai është i prekur në mënyrë të pakthyeshme. Më së shpeshti, ky është kariesi i thellë që nuk është trajtuar në kohë dhe ka arritur në pulpë (nerv).
 
 
 
 
 
 
 
 

ORTODONTIKA

 

 
Në bashkëpunim me kirurgun maksilofacial, ortodonti përballet me korrigjimin e ndryshimeve funksionale, dentare dhe estetike. Ndonjëherë është e nevojshme një fazë e parë, e ndjekur nga një fazë estetike e dizajnit të buzëqeshjes.
 
 
 
 
 
 

DENTISTRIA PEDIATRIKE

 

 
Një kontroll i hershëm i dhëmbëve të fëmijëve mund të zbulojë patologji që mund të trajtohen në dhëmbët e tyre primar. Larja e përditshme e dhëmbëve tek fëmijët është thelbësore për t'u kujdesur për shëndetin e tyre dentar që në moshë të vogël, sepse parandalon formimin e pllakës dentare dhe eliminon bakteret.
 
 
 
 
 
 

RREZE X

 

 
Një radiografi dentare i jep dentistit tuaj një fotografi. e indeve tuaja të forta (dhëmbët dhe kockat) dhe. indet e buta që rrethojnë dhëmbët dhe kockat e nofullës. Për shembull, radiografitë dentare mund.
 
 
 
 
 
 
 
 
Merrni buzëqeshjen tuaj perfekte dhe dhurojini të gjithëve!
 
 
 
 
 
 
 
 

Puna jone

 
Galeri
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktoni

 
Na kontaktoni
 
*
 
*
 
*